Schilderwerken

Home Diensten Binnenschilderwerken
Een vraag?
Contacteer ons
Neem hier contact op voor een offerte op maat.

Schilderen van interieur

Jouw woning opfrissen door jouw binnenmuren te herschilderen.

Is jouw interieur aan een opfrissing toe? Onze binnenschilderwerken zijn de ideale manier om jouw woonst een nieuwe uitstraling en sfeer te geven.

Schilderwerken brengen echter heel wat met zich mee, en een vlekkeloos resultaat behalen is moeilijker dan men in eerste instantie denkt. Wil je mooi en egaal geschilderde muren? Dan is het beter om een vakman van D&S in te schakelen.

De juiste voorbereiding zorgt voor een perfect eindresultaat.

Muren worden dagelijks blootgesteld aan verschillende externe factoren: zon, vocht, temperatuurschommelingen, enzovoort. Daarom is het belangrijk om met deze factoren rekening te houden bij het schilderen van jouw binnenmuren. Om de schilderwerken zo duurzaam mogelijk te maken, is de voorbereidingsfase dus minstens even belangrijk als de schilderwerken op zich.

Onze schildervakman luistert naar jouw noden en wensen, zorgt voor de nodige begeleiding, en legt samen met jou een deadline vast.

We nemen onder andere de plakwerken, het schuurwerk en de primerlagen voor onze rekening, alvorens we de schilderwerken starten.

Bij D&S verzekeren we vakmensen, die voor niets minder dan de perfectie gaan.

Soorten muurverf.

De keuze voor de juiste verf voor jouw type muur is eveneens cruciaal voor het behalen van een optimaal resultaat.

Er bestaan heel wat verschillende soorten verf, elk met hun voordelen en unieke eigenschappen, maar ook met hun eigen technieken. Zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel de hulp in van een specialist. Naast de nodige technische skills beschikken onze mensen ook over een uitmuntende materialenkennis.

Onderhoud van binnenschilderwerken.

Zoals eerder vermeld, moeten we het schilderwerk blijven beschermen tegen externe factoren.

Vocht is de grootste vijand van verf. Het zorgt ervoor dat de verflaag van het plamuurwerk wordt afgestoten. Losse verfschilfers zijn hiervan het gevolg. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de ruimte goed te verluchten, zodat vocht niet blijft hangen.

Een of twee keer per jaar dient het binnenschilderwerk te worden schoongemaakt. Op die manier kan de zon eenvoudig worden weerkaatst in het verfwerk en behoudt de verflaag langer haar originele kleur.

Hoe gaan we te werk?

We komen tot bij u om uw intererieur te bekijken.

Na een grondige evaluatie stellen we een offerte op maat op.

Uw interieur laten opfrissen?
Neem gerust contact met ons op en we maken zo snel mogelijk een eerste afspraak.