Bekleden van gevels

Home Diensten Bekleden van gevels

Bekleden van gevels

Gevels bekleden kan zowel met leien, trespa, hout of zink (staande naad) en hangt af van smaak en budget.

Gevelbekleding in hout of zink

Bij een houten gevelbekleding worden de latten op het skelet van de gevel geplaatst. Deze kunnen uit traditionele (zachte) of tropische (harde) houtsoorten gemaakt worden. Tropische houtsoorten zijn beter bestand tegen weersinvloeden omdat ze een grotere dichtheid hebben dan traditionele houtsoorten. De keuze van het soort hout hangt af van de kleur die u wenst.

Zink (staande naad) is toepasbaar als gevel- en dakbekleding en zeer duurzaam. De banden zorgen voor een aparte vormgeving.

zink

Gevelbekleding met leien of trespa

Een gevel bekleden met leien is een budgetvriendelijke oplossing en beschermt u gevel tegen allerlei weersomstandigheden zoals slagregen.

Trespa gevelbekleding zijn vlakke platen op basis van thermo hardende harsen, met op hout gebaseerde vezels. Ze zijn weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze esthetisch heel aantrekkelijk.

leien
trespa
Uw gevel laten bekleden?
Wij komen graag tot bij u voor de nodige opmetingen van uw gevel. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak. Vervolgens maken we een correcte offerte op voor de gewenste gevelbekleding.