Kelderdichting & waterdicht maken van kelders

Home Diensten Waterdichten van kelders

Kelderdichting & waterdicht maken van kelders

Een kelder bevindt zich helemaal of gedeeltelijk onder de grond zit. Hierdoor is er veel risico op insijpelend grondvocht.

Om een kelder waterdicht te maken worden volgende stappen ondernomen:

Eerst worden de muren van de kelder zoveel mogelijk afgekapt om vast te stellen waar het grondwater door de muren sijpelt. Deze lekken worden afgedicht met een waterdichte cementspecie. In sommige gevallen wordt vervolgens een nieuwe vloerplaat gegoten. Daarna worden er verschillende fixeerlagen en cementeringslagen op de muren aangebracht. Op de vloerplaat kan eventueel nog een afwerkingslaag geplaatst worden.

Kelderdichting
Kelderdichting

Let steeds op voor water in de kelder

Ziet u water in de kelder? Overweeg dan altijd het waterdichten van de kelder, hoe weinig water het ook lijkt.

Vaak beginnen de problemen met zulke kleine hoeveelheden water. Enkele jaren later loopt het dan grondig mis met een keldervloer die schijnbaar uit het niets helemaal onder water kan komen te staan.

Laat u dus niet verrassen en voorkom grote kosten door snel de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Waterdichten kelder

Hoe gaan we te werk?

In heel Vlaanderen komen we ter plaatse om de oorzaak van het vochtprobleem proactief en deskundig aan te pakken. We gaan op zoek naar lekkages, afbrokkelende pleisterlagen, muffe geuren en andere problemen. Na onze kelderdichting zijn uw ergernissen van de baan. Een waterdichte kelder, dat beloven we als resultaat. Meer nog, we geven zelfs 10 jaar garantie!

Benieuwd naar het kostenplaatje om uw kelder waterdicht te maken? Nodig ons uit en we maken graag een duidelijke offerte op voor uw kelderdichting.

Uw kelder waterdicht laten maken?
Wij komen graag tot bij u voor een eerste diagnose van de toestand van uw kelder. Op basis daarvan maken we een gericht prijsvoorstel op voor de uit te voeren werken.