Reinigen van parkings, terrassen en opritten

Home Diensten Reinigen van parkings, terrassen en opritten

Reinigen van parkings, terrassen en opritten

Parkings, terrassen en opritten worden vuil door zand, stof, zwerfvuil, mos, enzovoort. Daardoor is het nodig om ze af en toe te reinigen. Hiervoor kunt u op ons rekenen.

Afhankelijk van het type wegverharding en de omgeving waarin uw parking, terras of oprit ligt, zijn er andere noden om te reinigen. Ook de frequentie waarmee het pad gereinigd moet worden kan enorm verschillen. Zo zal asfalt bijvoorbeeld minder snel groen worden dan klinkers, waardoor er dan meer of net minder gereinigd moet worden.

Reinigen van parkings

Parkings worden gebruikt door auto’s. Daardoor vangen ze niet alleen stof, en zand, maar liggen er vaak ook olievlekken of bandensporen op. Dat maakt de parking erg vuil. Verder kunnen ook mossen, algen en schimmels zich op de klinkers of het asfalt gaan hechten.

Als u een bedrijf heeft, is het zeker belangrijk dat uw oprit en parking steeds netjes ogen.

Wij reinigen uw parking daarom op een professionele manier onder hoge druk, zodat die er weer als nieuw uitziet.

Oprit reinigen

Reinigen van terrassen en opritten

U kent het fenomeen wel: na een lange winter ziet uw terras of oprit er opeens groen uit door algen, mossen en schimmels.

Dat gebeurt vooral op plaatsen waar weinig zon komt. Het water droogt minder snel op na regenbuien of vorst. Daardoor ontstaat die groene aanslag. Dat groen oogt niet fraai en het kan uw pad ook gevaarlijk glad maken.

Met een gewone borstel of door een gewone reiniging krijg je deze mossen en algen niet weg.

Wij reinigen uw terras met een professionele hogedrukreiniger, zodat het pad er weer als nieuw uit komt te zien.

Hoe gaan we te werk?

We komen tot bij u om de parking, het terras of de oprit te bekijken. We willen graag zelf zien wat voor verharding er aanwezig is en wat de huidige toestand is. Daarnaast kijken we ook naar de omgevingsfactoren. Zo zal een oprit in een bosrijke omgeving sneller mos krijgen dan een terras in een open omgeving.

Na een grondige evaluatie stellen we een eenmalige of periodieke reiniging voor zodat de parking, oprit of terras doorheen het jaar schoon blijft.

Uw parking, oprit of terras laten reinigen?
Neem gerust contact met ons op en we maken zo snel mogelijk een eerste afspraak.