Reinigen en schilderen van industriële gebouwen

Home Diensten Reinigen en schilderen van industriële gebouwen

Reinigen en schilderen van industriële gebouwen

Bij industriële gebouwen is een regelmatige reiniging van soms van cruciaal belang om de goede werking van het bedrijf altijd te verzekeren. Wij hebben een ruime ervaring met industriële reinigingswerken.

Bij industriële reiniging van bijvoorbeeld silo’s, sectionale poorten of bardageplaten gaan we de constructie eerst in gaan nevelen met een reinigingsproduct.

Daarna wordt de constructie afgespoten onder lage druk voor een proper en duurzaam resultaat. Indien een nieuwe schilderbeurt nodig is, voorzien we die ook met een kwalitatieve buitenverf.

Voor

Na

Reinigen van silo's

Het spreekt vanzelf dat opslagsilo’s cruciaal zijn voor de dagelijkse werking van heel wat bedrijven. Een silo die buiten gebruik moet worden gesteld voor reparatiewerken is een serieuze aderlating. Dat kan worden voorkomen door een regelmatige reiniging van de silo’s.

Silo reinigen
Silo reinigen poort

Reinigen van sectionale poorten en bardageplaten

Een poort laten reinigen is zo’n werk dat vaak lang wordt uitgesteld. Bij sectionale poorten die intensief open en dicht gaan is het aangewezen om de poort frequent te reinigen.

Na verloop van tijd kan het vuil namelijk het mechanisme gaan verstoren, waardoor de poort vast kan komen te zitten. Dat betekent dan heel wat onnodige productiviteitsverlies voor een bedrijf.

Voor bardageplaten is een frequente reiniging dan weer handig om de levensduur te verlengen. Roest en andere vormen van slijtage worden voorkomen wanneer industriële gebouwen tijdig worden behandeld.

Industriële reinigingswerken nodig?
Wij komen graag tot bij u om de reinigingswerken in te schatten en een onderhoudsplan op maat op te stellen.