Uitslijpen en hervoegen van gevels

Home Diensten Uitslijpen en hervoegen van gevels

Uitslijpen en hervoegen van gevels

Uw woning of gebouw is aan gevelrenovatie of -reiniging toe? Overweeg dan ook om uw gevelwerken te combineren met het uitslijpen en hervoegen van kapotte voegen.

Kapotte voegen zijn niet alleen lelijk op gevels, ze kunnen ook schadelijk gaan worden voor uw woning. Vocht dringt via de kapotte voegen in de buitenmuur, wat tot barsten kan leiden bij vriesweer. Wij adviseren dus om bij uw gevelreiniging of gevelrenovatie ook de voegwerken mee te nemen. Zo is uw volledige gevel in orde binnen eenzelfde project en heeft u daarna vele jaren geen zorgen meer. Het is ook het moment om uw gevel een andere voegkleur te geven indien u dat wenst.

Bij onze firma krijgt u bovendien garantie op het voegwerk. Kijk hieronder om te zien wat hervoegen kan doen aan het beeld van uw gevel.

Voor

Zijgevel reiniging voor

Na

Zijgevel reiniging na

Hoe gaan we te werk?

De bestaande voegen worden tot een diepte van ong. 2 à 2,5cm uitgeslepen. Na het reinigen van de gevel wordt deze hervoegd in de kleur van uw keuze. Door een andere voegkleur te kiezen die bij de kleur van de gevelsteen past, krijgt uw woning meteen een heel ander uitzicht.

Uw oude voegen laten behandelen?
Wij komen graag tot bij u om de toestand van uw gevel te bekijken. Op basis van de geveldiagnose stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.