Over ons

Home Over ons

Over D&S renovatiewerken

Bij D&S renovatiewerken kiezen we bewust voor specialisatie. We voeren enkel gevelrenovatie, dakreiniging en vochtbestrijdingswerken uit en laten andere verbouwwerken liever over aan andere stielmannen en specialisten ter zake.

Doordat we specialiseren, kunnen we onze aandacht optimaal op onze diensten richten en een hoge kwaliteit garanderen. Een gevel kaleien bijvoorbeeld, daar is ervaring en kennis van zaken voor vereist om een fijne afwerking en een duurzaam resultaat te garanderen dat jaren meegaat. En dat is net onze doelstelling.

De kwaliteit en de hoge afwerkingsgraad van onze werken, daar willen we niet op inboeten en dus kiezen we resoluut om onze dienstverlening te beperken tot volgend aanbod:

 

D&S Renovatiewerken

Snelle en duidelijke offertes en glasheldere afspraken

Vanuit Zulte (Oost-Vlaanderen) komen we overal in Vlaanderen gratis bij u ter plaatse om de staat van uw woning en de uit te voeren werken te bespreken. We beloven een eerlijk en deskundig advies en 14 dagen later al mag u een duidelijke en transparante offerte van ons verwachten.

Een woord is een woord en daarom besteden we extra aandacht om ook de planning zorgvuldig met u te bespreken. Na ondertekening van de offerte overlopen we meteen wanneer de werkzaamheden gestart kunnen worden en we geven een correcte raming op van de geschatte duur van het project.

We beloven om na de start zo veel mogelijk aansluitend verder te werken, zonder onderbrekingen, zodat uw gevelrenovatie, dakreiniging of vochtbestrijding geen onnodige vertraging hoeft op te lopen en de werken zo snel mogelijk afgerond raken.

Alleen het weer hebben we natuurlijk niet onder controle. Schilderwerken of de gevel kaleien bijvoorbeeld zijn niet mogelijk bij temperaturen onder de 10°C om onze kwaliteitsgarantie niet in het gedrang te brengen.

Op zoek naar een ervaren partner in renovatie- en reinigingswerken?
U hoeft ons enkel uit te nodigen en we komen bij u thuis ter plaatse om de mogelijkheden voor uw renovatieproject te bespreken. Op basis daarvan sturen we u een duidelijke en vrijblijvende offerte toe.