Schilderwerken in Zulte

Home Schilderwerken in Waregem
Wilt u uw huis in een nieuw verfjasje steken? Schilderwerken zijn periodiek zeer belangrijk voor een nette, frisse en schone woning. Dit geldt overigens niet alleen voor uw binnenmuren, ook de gevel dient zeker van tijd tot tijd aangepakt te worden. In dit artikel volgt een helder overzicht van schilderwerken in Waregem die wij voor u kunnen uitvoeren.

 

Welke soorten schilderwerken in Waregem voeren wij uit?

 

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke binnen- en buitenklussen, zoals:

  • Schilderen van uw binnenmuren en plafond
  • Schilderen van kozijnen
  • Schilderen van deuren en vensters
  • Schilderen van uw gevel
  • Schilderen van een binnen- of buitentrap
  • Gevel kaleien

 

Geschilderde gevel in Oost-Vlaanderen

 

Binnenmuren- en plafondschilderwerken in Waregem

 

Binnenmuren en plafonds worden over het algemeen met acrylaat- of latexverf geschilderd. Deze verfsoorten zijn beide op waterbasis en daardoor gemakkelijk te verdunnen. U kunt er ook voor kiezen om een muur of plafond te laten spuiten, dit gaat veelal sneller dan handmatig schilderen. Ook heeft u de keuze uit vele uitstralingen, zoals door middel van het aanbrengen van structuurverf. Een goede voorbereiding van het oppervlak is altijd waar wij starten, zodat de verf uitstekend kan hechten en u nog lang kunt genieten van een fraai oppervlak.

 

Kozijnschilderwerken in Waregem

Wij raden aan het buitenschilderwerk van uw kozijnen eigenlijk eens per twee jaar te laten onderhouden. Verschillende weersinvloeden kunnen snel zorgen voor barsten en afbladderende verf van raamkozijnen van uw woning in Waregem of omgeving. Kozijnen binnen kunnen veelal ietwat langer mee. Voor kozijnen gebruiken wij speciale verf die het materiaal van de kozijnen goed beschermt. Ook hier is een goede voorbereiding het halve werk, wij schuren de kozijnen netjes glad en maken alles goed schoon voordat de klus begint.

 

Schilderwerken in Waregem van deuren en vensters

Deuren zijn met name onderhevig aan gebruikssporen. U gebruikt vrijwel elke deur in huis meermalen per dag en al gauw kunt u zien, dat er vuil zichtbaar is en verf doorzichtig wordt. Voor deuren gebruiken wij over het algemeen dezelfde producten als voor kozijnen. Elke deur die door ons wordt geschilderd wordt geheel schoongemaakt, opgeschuurd en kant en klaar afgeleverd.

 

Gevelschilderwerken in Waregem

Een gevel schilderen is echt een vak apart. Elke gevel in Waregem wordt dagelijks blootgesteld aan een brede waaier van omstandigheden. Denk aan vuil, regen, wind, sneeuw, algen en mossen, om maar enkele factoren op te noemen. Wij maken daarom elke gevel eerst grondig schoon met een methode die exact bij uw gevel past. Daarna kunnen wij uw gevel in elke gewenste kleur schilderen, ook met een eventuele structuur indien u dat wenst.

 

Gevelrenovatie
Gevel voor en na renovatie en schilderwerken

 

Trapschilderwerken in Waregem

Een trap is in vele huizen een ware eyecatcher. Wanneer u binnenkomt in een gemiddelde woning, is dit dan ook het eerste dat u ziet. Natuurlijk kunnen wij ook uw trap voor u geheel renoveren en schilderen, zodat deze er weer mooi en proper bij staat.

Wilt u meer weten over onze expertise? Bel D&S Renovatiewerken dan direct op 09 388 77 82 en wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide diensten in Waregem.

Schilderwerken nodig?
Wij komen graag tot bij u voor een gratis offerte. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak.